Nieuwsbrief 27 september 2021.

KunstbeursZutphen22 staat gepland voor het weekend 15 en 16 oktober 2022. Het is te hopen dat de beurs in 2022 wel door kan gaan. Dat corona onder de knie is. Dit jaar kon het niet gehouden worden in de Hanzehal, omdat deze gebruikt werd voor vaccinatie en het onduidelijk was hoelang dat kan duren.
De werkgroep Kunstbeurs is aan de gang gegaan met de voorbereidingen. Momenteel hebben 51 kunstenaar zich aangemeld voor de KunstbeursZutphen22. Totaal hebben zij 62 stands gehuurd. We kunnen ongeveer 65 stands in de hal plaatsen. Dat betekent dat we nagenoeg vol zitten. Maar opgeven voor de beurs kan altijd nog. De ervaring leert dat er altijd deelnemers helaas moeten afzeggen. Dan is het fijn om een reservelijst lijst te hebben. Ook staat er nog een ballotage gepland waar gelet wordt op een grote verscheidenheid aan technieken op de beurs.
Op de huidige lijst van kunstenaars staan de volgende technieken genoteerd:
Fotografie, schilderen, tekenen, beeldhouwen, glas, textiel, keramiek, raku, papier, sieraden, grafische kunst, grafiek, mixed media, toegepaste kunst, multidisciplinair.

Deze maand zijn de verzoeken voor subsidiƫring de deur uitgegaan. Sponsors zijn altijd welkom om de beurs financieel tot een goed eind te brengen. Graag willen we met u in contact komen om te bekijken naar de mogelijkheden. Hiervoor kunt u zich richten tot Jan van der Kamp, jan.vanderkamp@xs4all.nl , werkgroep KunstbeursZutphen22